Training Leidinggeven aan een team

15:00 tot 19:30
Charlotte van den Wall Bake
Gratis
9

Training Leidinggeven

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en praktijkmanagers.

Leidinggeven is niet altijd iets dat je zo maar doet. Juist in deze tijd van enorme krapte op de arbeidsmarkt kun je als leidinggevende het verschil maken, en is dat ook vaak wat er door de teamleden van je wordt verwacht. In deze training leer je hoe jezelf het beste kunt positioneren en presenteren in je praktijk. Je ontdekt welke stijl bij je past en wat er soms voor nodig is om het net even iets anders te doen. Na de training sta je met meer zelfverzekerdheid in je leidinggevende rol. De training is erg interactief en gaat in op de casuïstiek waar de deelnemers zelf mee komen. Het is een gebalanceerde mix tussen theorie en vaardigheden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

• Jouw rol en positie als leidinggevende;

• Het geven van feedback;

• Situationeel leiderschap;

• Delegeren;

• Beïnvloedingstijlen;

• ‘Psychologische veiligheid’

• Overleggen in de praktijk.

Data:

Tijd: 15:00 tot 19:30

Spreker(s): Charlotte van den Wall Bake

Prijs: Gratis

Plekken beschikbaar: 9

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Charlotte van den Wall Bake

Men noemt mij warm, aandachtig, bevlogen en benaderbaar en daar ben ik blij mee. Ik prikkel, sta stevig in mijn schoenen en laat me niet voor de gek houden. Wel zo prettig als je een coach zoekt met wie je jouw ontwikkeling kunt vormgeven. 

Ik begeleid je om dat wat in jou leeft, dat wat jij doet, in beweging te krijgen. Er ontstaat een sfeer van vertrouwen, ook doordat humor een rol speelt in mijn manier van coachen. Ik luister goed naar je en stel gerichte vragen. We kunnen snel de diepte in. Onze wisselwerking leidt tot verandering waar jij langdurig mee verder kunt. Coachingssessies zijn – wat mij betreft – momenten van oprechte ontmoeting en open communicatie.

Professionaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Een goede opleiding vind ik heel belangrijk en daar besteed ik veel aandacht aan, onder andere met de post-hbo-opleiding Coaching van Adviesbureau Hoogendijk. Ook volgde ik de vierjarige opleiding Jungiaanse psychologie en ben ik gecertificeerd ACT coach. Mijn werkwijze baseer ik op kennis en ervaring. Ik investeer doorlopend in mijn eigen ontwikkeling, zodat ik als mens en als coach in beweging blijf.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen