Save the Date "Duikreis persoonlijke ontwikkeling en leiderschap tandarts"

tot
Maaike de With
19

Save the Date "Duikreis persoonlijke ontwikkeling en leiderschap tandarts"

Save the date, voor een fantastische duikreis naar de andere kant van de wereld.

Niet alleen ga je duiken met gelijkgestemden en reis je onderwater naar de mooiste bestemmingen. Maar je gaat ook een reis maken in je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Kun je als tandarts of leider wel wat skills gebruiken in je ontwikkeling en wil je reconnecten met jezelf? Reserveer dan nu al een plek zodat je verzekerd bent van deze reis van ontwikkeling voor het oog en je innerlijke zelf. Terug in Nederland zal je de reis nog persoonlijk evalueren met de trainer en coach van deze reis met een 1 op 1 sessie. Hierna zul je direct verandering beleven in je persoonlijke leven en op/in de praktijk.

Neem je een tandarts mee van buiten Fresh als introducee dan onvang je 100,-- korting op je eigen reis. 

Deze reis is all-in inclusief met een coachproces voor je persoonlijke ontwikkeling en alle duiken zijn inbegrepen.

Data: tot

KRT/KRM punten: 15

Spreker(s): Maaike de With

Plekken beschikbaar: 19

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Maaike de With

Door vele jaren werkervaring binnen de mondzorg heb ik brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van: beleid, leiderschap, management, kwaliteitsmanagement, taakdelegatie, implementatie van wet- en regelgeving, klanttevredenheid en klachtafhandeling, advisering, coachen en trainen.

Leren is leuk!
Mijn carrière kenmerkt zich vooral door steeds weer zoeken naar uitdagingen waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen. Zo ontdekte ik hoeveel energie het gaf om kennis en vaardigheden te delen. Nu sta ik zelf met veel plezier voor groepen, ontwikkelde ik trainingen én mezelf als trainer en coach.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen