Persoonlijke ontwikkeling/DiSC training

Raquel van Oijen-Heidbuurt
Op aanvraag
15

Persoonlijke ontwikkeling/DiSC training

Met deze persoonlijke ontwikkeling/DiSC training is een leerervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die voorkeuren en neigingen meet op basis van het DiSC model. Dit eenvoudige maar krachtige model beschrijft vier basisstijlen: D, i, S, en C, en dient als de basis. Deelnemers ontvangen gepersonaliseerde inzichten die hun inzicht in zichzelf en anderen verdiepen, waardoor interacties op de werkplek plezieriger en effectiever worden.

Bij het opgeven van deze cursus moet het voorafgaand een profiel worden ingevuld. Dit zal ongeveer 30 minuten duren. 

Deze training kan ook aangevraagd worden als team om beter te gaan samenwerken in de praktijk. 

Spreker(s): Raquel van Oijen-Heidbuurt

Prijs: Op aanvraag

Plekken beschikbaar: 15

Cursus aanvragen

Spreker(s)


Raquel van Oijen-Heidbuurt

Raquel is teamontwikkelaar, coach en cultuurveranderaar. In de rol van teamontwikkelaar faciliteert ze al zo’n 15 jaar teams als het gaat om verbinding, vertrouwen en effectiever samenwerken om zo een gezamenlijk resultaat te behalen.

Zij werkt graag met DiSC, een intuïtief hulpmiddel dat laat zien door welke bril je naar de wereld kijkt. Hoe jij het liefst samenwerkt, projecten aanvliegt en wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Door te begrijpen hoe jij dat doet en te ervaren hoe de ander dat doet wordt samenwerken makkelijker. Dit eerste inzicht is belangrijk. Je kunt elkaar makkelijker aanvullen, begrijpen en vinden en daardoor effectiever zijn als team. Mijn ervaring is dat er direct ontspanning optreedt in teams door de verschillende gedragsstijlen van elkaar te begrijpen.

De kracht van het verschil is nu juist die kracht die ervoor zorgt dat je elkaar kunt aanvullen.

Iets over mijzelf: Ik ben nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen. Vind het interessant erachter te komen wat mensen beweegt. In trainingen vind ik de groepsdynamiek boeiend; geweldig om te zien dat mensen in teamtrainingen zichzelf kunnen overstijgen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Door met het team te werken aan verbinding door vertrouwen en te laten zien dat ieder door zijn eigen bril naar een situatie kijkt, van daaruit communiceert en handelt wordt de samenwerking makkelijker. Waardoor plezier en prestatie worden vergroot.

Men noemt mij scherp, alert en toegankelijk. Mijn kennis over groepsdynamiek en gedragsstijlen kan ik omzetten in waardevolle inzichten en onderling begrip voor zowel het individu als het team. Ik houd ervan verbindingen te creëren zodat teams met meer gemak effectiever kunnen samenwerken.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen