Persoonlijke ontwikkeling/DiSC training

13:00 tot 17:00
Ilonka Armstorff
Gratis
5

Persoonlijke ontwikkeling/DiSC training

Met deze persoonlijke ontwikkeling/DiSC training is een leerervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die voorkeuren en neigingen meet op basis van het DiSC model. Dit eenvoudige maar krachtige model beschrijft vier basisstijlen: D, i, S, en C, en dient als de basis. Deelnemers ontvangen gepersonaliseerde inzichten die hun inzicht in zichzelf en anderen verdiepen, waardoor interacties op de werkplek plezieriger en effectiever worden.

Bij het opgeven van deze cursus moet het voorafgaand een profiel worden ingevuld. Dit zal ongeveer 30 minuten duren.

Data:

Tijd: 13:00 tot 17:00

Spreker(s): Ilonka Armstorff

Prijs: Gratis

Plekken beschikbaar: 5

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Ilonka Armstorff

Ilonka werkt als Directeur van Fresh Unieke Mondzorg. Ze stuurt de aparte entiteit aan van Fresh Tandartsen. Fresh Unieke Mondzorg levert mobiele Mondzorg aan ggz instellingen, tbs instellingen en instellingen voor ouderen. De Unieke mens wordt voorop gesteld.

Ilonka vindt het een plicht voor tandartsen dat zij zich specifieker richten op de Unieke mens in de instelling. Ilonka heeft al bij meer dan 250 zorginstellingen cursussen en trainingen verzorgd. Verder is zij betrokken bij diversen projecten over de Mondzorg bij kwetsbare mensen. Daarnaast begeleid ze diversen projecten binnen de Fresh Groep.

Ilonka heeft al jaren lange ervaring in de mondzorg op diversen vlakken; van kwaliteit tot overname, van teammanagement tot het geven van diverse trainingen met als doel samenwerken en gelukkig zijn in je werk en prive.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen