Opleiding Paro-preventieassistent via Edin

Docent Edin Academy
Op aanvraag

Opleiding Paro-preventieassistent via Edin

De paro-assistent verricht naast de taken van de tandartsassistent en de preventieassistent zelfstandig een aantal (be-)handelingen op het gebied van parodontitis. Zij werkt in opdracht van de tandarts en voert bepaalde handelingen zelfstandig uit in de verlengde-armconstructie.

De paro-assistent heeft twee kerntaken: paro-preventie en subgingivaal reinigen. Tijdens de opleiding wordt voortdurend gewerkt aan de beroepshouding en aan de zeven competenties uit het ABC-Beroepsprofiel Tandartsassistentie: vakinhoudelijk handelen, communiceren, samenwerken, professioneel handelen, leren en ontwikkelen, gezondheidsbevorderend handelen en organiseren. Omdat van de paro-assistent C een meer diepgaande achtergrondkennis wordt verwacht, wordt er ook aan de competentie ‘analyseren’ gewerkt. Tijdens de opleiding komen ook een aantal essentiële integrale vaardigheden aanbod zoals: infectiepreventie, communicatie, ergonomie en verslaglegging.

Boek je via Fresh bij Edin, dan ontvang je 4% korting!

Voor deze cursus kun je een STAP budget aanvragen.

Spreker(s): Docent Edin Academy

Prijs: Op aanvraag

Cursus aanvragen

Spreker(s)


Docent Edin Academy

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen