Cursus Infectiepreventie

19:00 tot 21:00
Maaike de With
Gratis
26

Infectiepreventie

Hygiëne speelt een grote en belangrijke rol binnen iedere tandartspraktijk. Kennis hierover is van essentieel belang. En ook de veranderende besmettingsbronnen vragen om kennis en inzicht. Kijk eens kritisch naar de praktijk waar je werkzaam bent. Waar staan jullie nu? Hebben jullie de WIP-richtlijnen geïmplementeerd in jullie praktijk?

Stel steeds een portefeuille samen met haalbare doelen voor jullie praktijk en verander gewoontes waar nodig. Assistentes zijn de belangrijkste schakel voor het desinfecteren, steriliseren en het uitvoeren van de WIP-richtlijnen.

Data:

Tijd: 19:00 tot 21:00

Spreker(s): Maaike de With

Prijs: Gratis

Plekken beschikbaar: 26

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Maaike de With

Door vele jaren werkervaring binnen de mondzorg heb ik brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van: beleid, leiderschap, management, kwaliteitsmanagement, taakdelegatie, implementatie van wet- en regelgeving, klanttevredenheid en klachtafhandeling, advisering, coachen en trainen.

Leren is leuk!
Mijn carrière kenmerkt zich vooral door steeds weer zoeken naar uitdagingen waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen. Zo ontdekte ik hoeveel energie het gaf om kennis en vaardigheden te delen. Nu sta ik zelf met veel plezier voor groepen, ontwikkelde ik trainingen én mezelf als trainer en coach.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen