Cursus de preventie behandeling

18:00 tot 20:30
Marit Verschuuren-Kuijer
Gratis
25

Cursus de preventie behandeling

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn patiënt een doelmatige preventie behandeling geef. Welke onderdelen maken deel uit van de preventie behandeling en waarom? Welke adviezen kan ik het beste geven? Wat is het juiste terugkominterval?

Aan de hand van deze vragen, waar mogelijk onderbouwd door wetenschappelijke literatuur nemen wij je tijdens deze cursus mee om jouw behandeling zo effectief mogelijk te maken. Preventie is de weg naar mondgezonde patiënten. Een cursus die de verdieping opzoekt na de preventie opleiding.

Deze cursus is geaccrediteerd door het Register preventie assistent.

Ervaring cursist:
Dit was nog eens een fijne leerzame middag . Na een warm welkom , onder het genot van koffie en thee met elkaar van gedachten wisselen over de actuele onderwerpen in de preventieve mondzorg . Tussendoor een heerlijke lunch en je gaat vol enthousiasme en positiviteit weer aan de slag op je volgende werkdag.

Data:

Tijd: 18:00 tot 20:30

Spreker(s): Marit Verschuuren-Kuijer

Prijs: Gratis

Plekken beschikbaar: 25

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Marit Verschuuren-Kuijer

Marit is mondhygiënist en als docent verbonden aan het Ivoren Kruis. Daarnaast werkt zij als specialist preventieve mondzorg bij FreshTandartsen.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen