Beoordelingsgesprekken

15:00 tot 19:30
Charlotte van den Wall Bake
Gratis
12

Beoordelingsgesprekken

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en praktijkmanagers.

Het eind van het jaar komt alweer in zicht; de jaarlijkse beoordelingsgesprekken staan voor de deur. Ben jij er al klaar voor? Weet jij wat je uit deze gesprekken wilt halen? En, hoe stimuleer je jouw teamleden om met hun ontwikkeling aan de slag te gaan?

In deze training leer je hoe jezelf het beste kunt voorbereiden en hoe je jouw teamleden het beste kunt voorbereiden op de jaarlijkse gesprekken. Wat doe je wel en wat kun je beter achterwege laten om het optimale uit deze gesprekken te halen en dat ze een, zeker in deze krappe arbeidsmarkt, versterkend werken voor de band met de teamleden. De training is erg interactief en gaat in op de casuïstiek waar de deelnemers zelf mee komen. Het is een gebalanceerde mix tussen theorie en vaardigheden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
• Jouw voorbereiding een beoordelingsgesprek;
• Het voorbereiden van je teamleden op hun beoordelingsgesprek;
• Het structureren van het gesprek;
• Het geven van feedback;
• Gesprektechnieken;
• Het goed en zinvol inzetten van een POP;
• Het motiveren van individuele teamleden;
• Borging van de gewenste ontwikkeling en jouw rol daarbij.

Deze cursus is voor leidinggevenden die beoordelingsgesprekken afnemen.

Data:

Tijd: 15:00 tot 19:30

Spreker(s): Charlotte van den Wall Bake

Prijs: Gratis

Plekken beschikbaar: 12

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Charlotte van den Wall Bake

Men noemt mij warm, aandachtig, bevlogen en benaderbaar en daar ben ik blij mee. Ik prikkel, sta stevig in mijn schoenen en laat me niet voor de gek houden. Wel zo prettig als je een coach zoekt met wie je jouw ontwikkeling kunt vormgeven. 

Ik begeleid je om dat wat in jou leeft, dat wat jij doet, in beweging te krijgen. Er ontstaat een sfeer van vertrouwen, ook doordat humor een rol speelt in mijn manier van coachen. Ik luister goed naar je en stel gerichte vragen. We kunnen snel de diepte in. Onze wisselwerking leidt tot verandering waar jij langdurig mee verder kunt. Coachingssessies zijn – wat mij betreft – momenten van oprechte ontmoeting en open communicatie.

Professionaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Een goede opleiding vind ik heel belangrijk en daar besteed ik veel aandacht aan, onder andere met de post-hbo-opleiding Coaching van Adviesbureau Hoogendijk. Ook volgde ik de vierjarige opleiding Jungiaanse psychologie en ben ik gecertificeerd ACT coach. Mijn werkwijze baseer ik op kennis en ervaring. Ik investeer doorlopend in mijn eigen ontwikkeling, zodat ik als mens en als coach in beweging blijf.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen