Stress preventie en zelfzorg

18:30 tot 21:00
Charlotte van den Wall Bake
Gratis
60

Stress preventie en zelfzorg

Deze training is bedoeld voor alle geïnteresseerden.

Hoor je jezelf ook wel eens antwoorden “Druk, heel druk, ik trek het bijna niet meer.” Of woorden van vergelijkbare strekking als iemand aan je vraagt: “Hoe is het met je?”. Het is ook druk. De maatschappij verandert, de ene verandering buitelt over de volgende, we leven in een 24uurs economie en staan vaak heel erg ‘aan’. Daarbij komen de steeds mondiger wordende patiënt, drukte in de praktijk en ook nog de balans werk-privé vraagt aandacht.

Om je een steuntje in de rug te geven is deze lezing. Je krijgt inzichten en handvatten over stress en stresspreventie. Als jij goed voor jezelf zorgt ben je leuker voor jezelf én omgeving.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

• Het herkennen van signalen bij jezelf;

• De effecten van stress;

• Het reduceren van stressoren;

• Het opladen van jouw batterij;

• En: hoe zorg je nu goed voor jezelf?

Data:

Tijd: 18:30 tot 21:00

Spreker(s): Charlotte van den Wall Bake

Prijs: Gratis

Plekken beschikbaar: 60

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Charlotte van den Wall Bake

Men noemt mij warm, aandachtig, bevlogen en benaderbaar en daar ben ik blij mee. Ik prikkel, sta stevig in mijn schoenen en laat me niet voor de gek houden. Wel zo prettig als je een coach zoekt met wie je jouw ontwikkeling kunt vormgeven. 

Ik begeleid je om dat wat in jou leeft, dat wat jij doet, in beweging te krijgen. Er ontstaat een sfeer van vertrouwen, ook doordat humor een rol speelt in mijn manier van coachen. Ik luister goed naar je en stel gerichte vragen. We kunnen snel de diepte in. Onze wisselwerking leidt tot verandering waar jij langdurig mee verder kunt. Coachingssessies zijn – wat mij betreft – momenten van oprechte ontmoeting en open communicatie.

Professionaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Een goede opleiding vind ik heel belangrijk en daar besteed ik veel aandacht aan, onder andere met de post-hbo-opleiding Coaching van Adviesbureau Hoogendijk. Ook volgde ik de vierjarige opleiding Jungiaanse psychologie en ben ik gecertificeerd ACT coach. Mijn werkwijze baseer ik op kennis en ervaring. Ik investeer doorlopend in mijn eigen ontwikkeling, zodat ik als mens en als coach in beweging blijf.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen