Surfreis ''persoonlijke ontwikkeling en leiderschap voor iedereen in Mimizan'' max 20 plekken.

tot
Maaike de With en Ilonka Armstorff
€ 500,00
20

Coming soon.. surfreis 'persoonlijke ontwikkeling en leiderschap voor iedereen"

Zet alvast 18 mei 2023 tot en met 21 mei 2023 in jouw agenda!

Nadere informatie volgt nog.

Bereisbaar per eigen auto, bus van centrale punten of vliegtuig. (reis is voor eigen kosten)

3 nachten, 4 dagen inclusief surfles, ontbijt, diner, yoga en persoonlijk ontwikkeling door middel van coaching 1 op 1 en in een groep.

https://www.singlefinhotel.com

Data: tot

Spreker(s): Maaike de With en Ilonka Armstorff

Prijs: € 500,00

Plekken beschikbaar: 20

Schrijf je direct in

Spreker(s)


Maaike de With

Door vele jaren werkervaring binnen de mondzorg heb ik brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van: beleid, leiderschap, management, kwaliteitsmanagement, taakdelegatie, implementatie van wet- en regelgeving, klanttevredenheid en klachtafhandeling, advisering, coachen en trainen.

Leren is leuk!
Mijn carrière kenmerkt zich vooral door steeds weer zoeken naar uitdagingen waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen. Zo ontdekte ik hoeveel energie het gaf om kennis en vaardigheden te delen. Nu sta ik zelf met veel plezier voor groepen, ontwikkelde ik trainingen én mezelf als trainer en coach.

Ilonka Armstorff

Ilonka werkt als Directeur van Fresh Unieke Mondzorg. Ze stuurt de aparte entiteit aan van Fresh Tandartsen. Fresh Unieke Mondzorg levert mobiele Mondzorg aan ggz instellingen, tbs instellingen en instellingen voor ouderen. De Unieke mens wordt voorop gesteld.

Ilonka vindt het een plicht voor tandartsen dat zij zich specifieker richten op de Unieke mens in de instelling. Ilonka heeft al bij meer dan 250 zorginstellingen cursussen en trainingen verzorgd. Verder is zij betrokken bij diversen projecten over de Mondzorg bij kwetsbare mensen. Daarnaast begeleid ze diversen projecten binnen de Fresh Groep.

Ilonka heeft al jaren lange ervaring in de mondzorg op diversen vlakken; van kwaliteit tot overname, van teammanagement tot het geven van diverse trainingen met als doel samenwerken en gelukkig zijn in je werk en prive.

Inschrijven

Voor deze cursus is een login vereist. Als u al een account heeft kunt u direct inloggen. Als u nog geen account heeft kunt u dit aanvragen.

Inloggen